Denne reisen skal du ta hvis du virkelig ønsker å gjøre noe bra for deg selv, og ønsker å få kontakt med den kraft som bor i deg. For meg var dette akkurat det jeg trengte for å støtte meg i den indre reisen jeg har jobbet med en tid.


Sylvi Katrin er en fantastisk, rolig, jordnær og behagelig person å være i lag med. Hun er virkelig inne i det materialet som hun formidler, og jeg følte meg veldig trygg og godt ivaretatt alle dagene under de ulike øvelsene og meditasjonene.

Kurset holdes på et utrolig fint sted med nærhet til skogen og fjorden og deltakerhuset har en deilig stor terrasse.

Det er fantastisk med et kurs som går over så mange dager, sånn at det virkelig er tid og rom for å bli kjent og for å jobbe i dybden med ting. Jeg anbefaler Naturhealing i Nord på det varmeste.

Louise Andersen, Alta

 

Kurset Naturhealing i Nord har vært en helt unik opplevelse. Fin oppbygging, helhetlig, god variasjon mellom aktivitetene, nærhet til naturen, rensende kost og trygg atmosfære.

Spesielt fint at kurset varer over såpass lang tid at du rekker å lene deg inn i prosessen. Det er også fint at du etter kurset har med deg en plan og verktøy for videre utvikling. Faginnholdet i Urkraftreisen er veldig lærerikt og har en oppbygning som gir mening.

Sylvi Katrin som kursleder er fantastisk! Kunnskapsrik og en svært god formidler. Jordnær og åpen på samme tid. Kreativ, morsom og trygg.

Hvis du ønsker å finne tilbake til deg selv og lære deg verktøy for videre utvikling vil jeg på det varmeste anbefale kurset.

Annie Skoglund, Tromsø

Dette har vært et fantastisk opphold. Snakk om egenpleie! 

Er ufattelig glad for at jeg meldte meg på. Har vokst på alle plan: Åndelig og sosial berikelse, mer mental styrke, mer emosjonell kraft og en sunnere kropp.

Har ikke tatt smertestillende siden jeg kom hit til Evjen. Kroppen er blitt litt mindre og jeg kjennes mye mykere i leddene. Jeg har følt meg trygg og avslappet under kurssamlingen og sovet veldig godt her.

Tusen takk nydelige Sylvi Katrin for at du fins og er her med dine kurs.

Lisbeth Furnes, Fauske

Her fikk jeg mye spirituell utvikling og healing. Samtidig fikk jeg utvikle både gjennom meditasjonene og gjennom å få presentert et fyldig og godt fagstoff i kurset. Jeg er meget fornøyd med faginnholdet og måten det ble presentert på rundt bålet i lavvuen.

Naturen i Sørfold er rett og slett fantastisk og under kursoppholdet fikk vi besøke både skogen, fjellet og fossen.

Sylvi Katrin er en stødig og tøff dame som gjennomfører kurset på en ypperlig måte med humor, varme, trygghet og en veldig god formidlingsevne.

Kristin Moss Ofstad, Oslo

Oppholdet på Naturhealing i Nord er en gave jeg har gitt meg selv, og jeg har ikke angret på den beslutningen. Opplegget til Sylvi Katrin er bunnsolid, og med 6 dager i kursbobla er det tid og rom for å kjenne at det skjer endringer i kropp og sinn.  

1:1 timen som jeg fikk med Sylvi Katrin svært viktig for meg og min utvikling, men det er hele kursprogrammet samlet som gjør opplevelsen så sterkt og spesiell: Rolige og sindige Sylvi Katrin, fantastisk kvinnefellesskap, dype meditasjoner, gode morgen- og kveldsritualer,  badstue og velvære på kveldene og ikke minst den nydelige festmiddagen av lokale råvarer   siste kvelden vi var sammen.

Merete J. Kielland, Tromsø

Naturhealing i Nord har vært kraftfulle dager som har gitt meg mye med tanke på min egen indre utvikling. Jeg forstår meg selv på en ny og bedre måte, mine tankemønster, mine utfordringer og mine kvaliteter og ressurser.

Det har gitt meg et løft å lære enkle teknikker som kan hjelpe meg å gi slipp på både fysiske og følelsesmessige smerter.

Nærheten til den vakre naturen og Sylvi Katrin med sin ro, varme, kunnskap og autentiske tilstedeværelse skapte en rolig og trygg ramme rundt kurset.

Den varme badstua på kveldene var rein velvære for kropp og sjel.

Mona Meland, Sandefjord

For en reise! Både i det majestetiske, ville nordnorske landskapet - men også en indre mental og ikke minst emosjonell reise. Og for et fantastisk opplegg! Tenk å føle seg "hjemme" på et sted jeg aldri har vært før, både i vakker natur og ikke minst i dette kvinnefellesskapet med kvinner som møtes for første gang. Vi har delt gleder og sorger som om vi skulle kjent hverandre alltid. Latterkuler, raushet, samhørighet og respekt for hverandre har vært tilværelsen i deltakerhuset.

Sylvi Katrin har delt av sin fantastiske blanding av klokskap, kunnskap, åpenhet, raushet og varme. Med sin sterke forankring til naturen framstår Sylvi Katrin som ekte og hun viser dette i sin sterke og gode formidling og væremåte.

Jeg har fått ny selvinnsikt, et innblikk i mitt eget indre landskap og en ny vei som er i ferd med å utvides. Jeg fikk en fantastisk en-til-en -veiledning av Sylvi Katrin som gav meg en helt spesiell opplevelse som jeg trengte for å forstå meg selv.

Bente Dalen, Årnes